maandag 11 januari 2021

Het middagprogramma (tip voor ouders!)

 Als het bij jullie ongeveer hetzelfde gaat als hier, dan is de ochtend wel goed gevuld met schoolwerk. Maar wat kunnen de kinderen dan 's middags doen? Als het een beetje goed weer is, probeer ik Tobias buiten te laten spelen. Maar het is momenteel best koud en nat.  Ik was dan ook blij toen ik vorige week het middagprogramma van Heutink ontdekte. Dit is een programma met allerlei korte activiteiten, zoals lego bouwen, raadsels, een verhaal dat wordt voorgelezen en verschillende korte sport-oefeningen. 


Tobias vindt het in elk geval leuk om er af en toe een stukje van mee te kijken. De volledige drie uur meekijken vindt hij te lang, maar een uurtje weet hij zich er wel mee te vermaken. En hij steekt er ook nog eens wat van op! Ik vind het dus een erg leuk initiatief. 


Het middagprogramma gaat in elk geval nog een week lang door. Ik weet niet of er plannen zijn om het nog langer door te trekken als de lockdown wordt verlengd. Ik hoop van wel, want het is toch wel fijn om hier even op terug te kunnen vallen voor regenachtige dagen. 

2 opmerkingen:

  1. Onze directrice attendeerde ons hier ook op, maar dochter is 's middags lekker aan het spelen. Of met een vriendin of alleen. Dan ben ik aan het werk. En ik had ook niet het idee dat ze het echt leuk vond maar kan nog een poging wagen zo aan het begin van de week.
    Succes maar weer deze week.

    groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heerlijk he, als ze zichzelf gewoon fijn vermaken. :) Bij Tobias gebruik ik het ook meer als iets om achter de hand te hebben voor als het zelf spelen een keertje niet zo goed lukt.

      Jij ook succes!

      Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)