zondag 21 februari 2021

Pokemon Go event

 Doordat Tobias momenteel helemaal gek is op het spelletje Pokémon Let's go Pikachu ben ik ook weer aan de Pokemon Go begonnen. Via dit spelletje kan ik Pokemon vangen en dan via de Switch geef ik ze door aan Tobias, die ze dan weer in zijn spelletje kan gebruiken. Best grappig!


Gister was er een speciaal evenement waarbij je alle 151 Pokemon van de eerste serie kon vangen. Hier hebben wij ook aan meegedaan. Dit hadden we last minute besloten, omdat ze zulk lekker weer voorspelden vonden we het wel leuk om dan onder het mom van Pokemon Go de hele dag buiten door te brengen. Het was erg leuk en gezellig. We hebben af en toe ook contact met een aantal andere mensen die Pokemon Go spelen, zodat we samen kunnen werken. Gister hebben we veel contact gehouden via de app en ook even op gepaste afstand samen gespeeld. 


Het was een erg geslaagde dag, in elk geval. Ik ben blij dat we ons hadden opgegeven. Zeker in deze tijd is het soms best lastig om te bedenken wat we in het weekend gaan doen, maar dit weekend was in elk geval erg geslaagd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)