vrijdag 5 februari 2021

Rotterdampas 2021

 Gistermiddag kregen we een brief binnen over de verlenging van de Rotterdampas. Wat me direct opviel was dat de totale prijs voor 3 passen 5 euro hoger is dan gewoonlijk. Ik heb het even nagekeken waar dat aan ligt, en het blijkt dat de pas voor kinderen 5 euro duurder is geworden. 


Ik ben aan het twijfelen of ik de pas dit jaar wel ga aanschaffen. Vorig jaar hebben we hem maar heel weinig kunnen gebruiken - een week nadat ik de pas verlengde ging heel Nederland op slot. Een hoop musea en bezienswaardigheden waren dicht. Normaal gesproken maken wij ongeveer 60 keer per jaar gebruik van de Rotterdampas, dit jaar slechts 20 keer. We hebben de pas wel terugverdient met deze acties, overigens.


Maar wat gaat het nieuwe jaar brengen? Ik weet het nog niet. Dus ik wacht het nog mooi even af. Als in de zomer opeens blijkt dat alles weer als vanouds wordt, is het nog op tijd om de pas aan te schaffen. Maar op dit moment voelt het als geld weggooien, dus ik wacht er gewoon nog even mee tot ik zeker weet dat we er ook wat mee kunnen gaan doen. 

1 opmerking:

  1. Ik kan me voorstellen dat je nog even wacht. Het is zo onvoorspelbaar nu.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)