zaterdag 28 oktober 2023

Tobias' kinderfeestje

 Afgelopen woensdag hebben we Tobias' kinderfeestje gevierd. Dit doen we de laatste jaren voor zijn echte verjaardag, omdat het dan wat minder vlak op elkaar hoeft allemaal - begin november is hij echt jarig. 


Ondanks dat het vorige keer een beetje chaos was besloten we het toch weer thuis te doen. We hebben eerst een pizzarette gedaan, dit vonden de kinderen erg leuk. Ze konden allemaal hun eigen pizzaatjes maken en aten tussendoor ook erg enthousiast van de ingrediënten waardoor ik halverwege nog maar even snel naar de supermarkt ben gegaan om iets meer te halen 😂Hierna hadden we een quiz verzonnen, waarbij de kinderen veel moesten rennen, om ze even hun energie kwijt te laten raken. Toen we weer thuis waren was er taart en hebben we de cadeautjes uitgepakt. Tobias is goed verwend met vooral veel geld. Hij is aan het sparen voor dure cadeautjes. Als laatste gingen we nog een film kijken. Toen bleek dat de meeste kinderen nog erg veel energie hadden, dus heb ik ze maar even boven laten spelen. Dit vonden ze leuker dan film kijken. Gelukkig hebben ze er geen rommeltje van gemaakt boven. 


Het was een erg geslaagde dag, zoals ook wel op de foto's te zien is was Tobias de hele tijd aan het shinen en heeft hij er erg van genoten. 

4 opmerkingen:

  1. Alvast van harte gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die pizzarette vind ik echt een goed idee! Klinkt als een goed feestje. Nu dus aftellen naar z'n D-day. Alvast gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat het een geslaagd kinderfeestje was. Dat is toch wat je wilt voor je kind.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)