maandag 3 juni 2024

Ziekenhuis

 Ik schrijf deze blogpost op de spoedeisende hulp.


De afgelopen weken zijn we aan het tobben met een geïnfecteerde wond van Sander. Hij heeft al twee verschillende antibiotica gehad en nog steeds blijft er een ontsteking zitten. Dus nu zijn we voor de tweede keer door de huisarts doorgestuurd naar het ziekenhuis. De eerste keer werden we weggestuurd, maar de huisarts heeft ons toch opnieuw hierheen gestuurd. Hij vindt dat Sander een infuus met antibiotica moet omdat de pillen niet voldoende werken. 


11:21 Sander is gezien door een arts. De artsen zijn nu aan het overleggen hoe het nu verder moet


12:55 Het is opengemaakt en we mogen straks gelukkig weer naar huis terug! 



Nou dat was gelukkig een kortere blogpost dan ik had verwacht, het ging uiteindelijk toch best nog wel snel, ew zijn 3 uur op de spoedeisende hulp geweest. Hopelijk gaat het nu eindelijk echt genezen (de arts denkt in elk geval van wel) 


4 opmerkingen:

  1. Dat kan heel lang duren, al zal het door de week misschien wel meevallen.
    Ik kwam op zaterdagmorgen 10 uur met een ontstoken vinger op de SEH terecht en na diverse onderzoeken ben ik om 20.00 uur geopereerd er was een botontsteking en dat kan heel gevaarlijk zijn.
    Sterkte met het wachten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei, sterkte en goed herstel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk jullie weer te zien vandaag. Hoop dat de wond nu sneller geneest. Het is een plek die vaak veel tijd nodig heeft om te genezen. Sterkte ermee. Groetjes Lidy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jeetje wat een naar gedoe voor jullie zeg. Fijn dat jullie uiteindelijk toch vrij snel geholpen werden. Hopelijk gaat het nu echt over.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)