zaterdag 2 maart 2019

Onze voorjaarsvakantie: leren fietsen!

Deze voorjaarsvakantie stond voor een groot deel in het teken van leren fietsen. Op zondag was het zulk lekker weer dat we besloten om weer eens te gaan oefenen, en opeens klikte het bij Tobias en lukte het om elke keer korte stukjes te fietsen. Op het filmpje zie je een van zijn eerste gelukte pogingen.


De rest van de week ben ik dus ook veel met hem gaan oefenen, waarbij hij echt enorm snel vooruitgang boekt. Elke dag leert hij wel weer iets beter fietsen. Snelheid maken, gecontroleerd remmen, goede bochten maken.... Het enige wat nog wat oefening vraagt is het zelf wegrijden, want daar heeft ie nog wel wat hulp bij nodig, maar dat is natuurlijk ook wel direct een van de lastigste dingen.

In elk geval zijn we natuurlijk weer hartstikke trots op hem en het was een leuke en nuttige manier om de vakantie te besteden. Doordat ik zelf ook veel in beweging ben geweest met achter Tobias aan rennen, én door mijn aangepaste eetgewoontes heb ik zelfs het idee dat ik wat ben afgevallen... ssst ;)

3 opmerkingen:

 1. Trappers eraf voor 14 dagen daarna er op en hup ze fietsen zo weg, hier succes bij alle 4 de kids.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk om te zien 😊

  Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap hoor! En inderdaad een mooie bezigheid voor de voorjaarsvakantie vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...